behandeling hond

Reactie Saskia

We leven in een fascinerende tijd. De opkomst van alternatieve geneesmethoden is aan het versnellen en steeds meer mensen realiseren zich dat zelfgenezing mogelijk is. Ik ben al lange tijd meer dan geïnteresseerd in natuurlijke geneeskunde. Ik ben ervan overtuigd dat holistische benadering van gezondheid in korte tijd diepe veranderingen kunnen brengen.

Op een mooie zomeravond kwam ik in gesprek met Nicole, het gesprek was wonderlijk licht en tegelijkertijd diep en vertrouwd … Ik heb een afspraak met Nicole gemaakt zonder te weten wat ik kon verwachten. De beslissing voor deze afspraak bleek een ommekeer te zijn in mijn leven. De vragen die ik had werden beantwoord. De kwartjes mochten gaan vallen. Ik heb me opengesteld en mocht ontvangen. Ik maak reizen samen met Nicole die enorm intens zijn, waar ik diep over na kan denken en wat me houvast geeft in deze snelle tijd.

Nicole blinkt uit in haar kennis en haar begeleiding. Kinderen, volwassenen en dieren merken allemaal dat ze je verstaat op een bijzondere manier. Haar liefde voor het begeleiden van mens en dier komt diep vanuit haar prachtige hart.Reactie Baukje

Lieve Nicole,

Ik kwam via San bij je terecht voor m’n dochtertje, dacht ik...
Al na een paar minuten was duidelijk dat ik ook maar beter kon komen : )
Al was het pijnlijk zo nu en dan, het was altijd weer zo fijn. Ik kwam altijd een paar kilo lichter bij je vandaan.

Er is intern erg veel veranderd sinds ik ben begonnen met onze maandelijkse sessie’s, je reikt tot aan het celniveau, waardoor je niet in oude patronen blijft ronddolen.
Als ik denk aan de dingen die ik zei toen ik begon, kan ik me niet meer voorstellen dat ik me zo voelde soms. Ze zijn compleet getransformeerd, onvindbaar!
Je hebt me lekker helpen ruimen, opschonen, bevrijden en inzien. Mijn benen zijn weer stevig genoeg om zelf verder te gaan.

Je hebt een heerlijke plek om naar toe te komen en je bent een waanzinnig mens! Je zit bij mij en de rest van mijn familie diep in ons hart. Dank je dat je ons allen zo hebt verwelkomd, je armen wagenwijd openstonden voor ons en dat je me zo erg geholpen hebt zoveel te veranderen!

Ik mis je nu al
Alle liefs voor jou
Xxx
BaukjeReactie Alice

Wat is het een cadeau om ondersteund te worden door Nicole!

Een half jaar geleden ging ik voor het eerst met onze 9 jarige tweelingdochters, Lisa en Anna, naar Nicole.

Door spanning en onzekerheid op gezondheidsgebied stond het water bij Anna op vele fronten aan de lippen. Anna heeft een onbekende auto-immuunziekte. Dit is ontdekt toen ze 6 jaar was. Uit een CT scan van de longen bleek dat ze witte vlekken in de longen had. Er is toen een stuk long verwijderd, zodat onderzocht kon worden, wat de oorzaak van de vlekken op de longen was. Een oorzaak werd helaas niet gevonden waardoor er geen diagnose gesteld kan worden. Het enige wat de arts kan zeggen is dat het ontstekingen zijn in de longen ten gevolge van een onbekende auto-immuunziekte. Hiervoor moet Anna nog steeds zware medicijnen slikken met veel bijwerkingen.
Het niet kunnen vertrouwen op je eigen lichaam had zijn weerslag op haar zelfbeeld en zelfvertrouwen. Naast de zorgen om haar gezondheid, had Anna het overdag zwaar op school met het onderhouden van vriendschappen en haar schoolwerk. ’s Nachts had ze nachtmerries en angstige gedachten.

Voordat we naar Nicole gingen had Anna weinig zin om te gaan; maar na 2 behandelingen kon ze zich er meer aan overgeven en schreef ze een briefje aan Nicole: 'Lieve Nicole: Jij helpt mij heel goed!'.
Nicole biedt praktische handreikingen waarmee Anna haar angsten kan overwinnen en meer in haar kracht komt. Ze weet nu wat ze kan doen als ze ’s nacht wakker wordt van een enge droom.

Nu 6 behandelingen later kan ik wel juichen van geluk.
Anna is een vrijer en een mentaal sterker kind geworden; ze staat meer open voor de wereld en … ’s nachts slaapt ze weer lekker door! Dit lijkt nu ook een positief effect te hebben op haar gezondheid. De CT-scan van de longen wees onlangs uit dat ze minder witte vlekken op de longen heeft!

Ook onze andere 9 jarige dochter Lisa, vindt het fijn om naar Nicole te gaan. Zij wordt door Nicole ondersteund in het omgaan met de zorgen die ze heeft om haar zusje. Lisa leert van Nicole dat ze op zichzelf mag vertrouwen en dat ze goed is zoals ze is. Haar zelfvertrouwen is hierdoor aan het groeien.

Naast onze dochters, wordt ik zelf ook behandeld door Nicole. Het is fijn om met een objectief iemand te bespreken waar ik als vrouw en als moeder tegenaan loop. Hierbij komen oude patronen, huidige zorgen en dilemma’s ter sprake.
Het is fijn dat Nicole tips geeft voor de dilemma’s in de opvoeding die al jaren spelen.
Nicole neemt ook geen blad voor de mond als het gaat om de dingen die ze ziet en waar ik me niet van bewust was. Het geeft zoveel inzicht in oude patronen en nieuwe mogelijkheden. Ook ik ervaar meer stevigheid en vertrouwen!

Nicole is een vrouw die je werkelijk ziet.
Ze helpt onze 2 kinderen en mij op een prachtige manier. Ze is enthousiast, puur en eerlijk. Ik waardeer haar open en oprechte manier van benaderen. Ik voel bij Nicole echt dat ieder mens uniek is en mag zijn wie hij/zij is.

We komen als gezin meer tot de kern; we voelen meer energie en verbondenheid.

Liefs, AliceReactie Sanne:

Vier jaar geleden kwam ik via een vriendin bij Nicole terecht. Ik had ontzettend veel last van acné en de middeltjes van de huisarts leken niet echt te helpen. Ik voelde me meteen op mijn gemak bij Nicole en door haar pragmatische aanpak en humor, was de behandeling niet te zweverig voor me. Na een paar behandelingen was de acné nagenoeg weg en voelde ik me veel beter. Ze heeft me anders naar het leven laten kijken, waardoor ik veel minder een controlfreak ben en meer durf te vertrouwen op de toekomst. Veel vriendinnen zeggen dat ik ten opzichte van een paar jaar geleden echt flink ben veranderd (in goed opzicht gelukkig!) en Nicole heeft hier een bijzonder grote rol in gespeeld.

Ik ben zelf redelijk nuchter, maar ik merk dat de behandelingen effect hebben. Ik durf meer op mijn gevoel te vertrouwen en voel me meestal beter als ik bij Nicole ben geweest. Zowel de fysieke behandelingen als het praten met haar hebben me erg geholpen bij mijn persoonlijke ontwikkelingen tot nu toe. Bovendien is Nicole een ontzettend lief en warm mens, waardoor ik altijd veel zin heb om weer naar haar toe te gaan!

SanneReactie Marieke:

Zes jaar geleden kwam ik bij Nicole, omdat ik vast was gelopen in mijn leven. Ik deed werk dat ik niet leuk vond, maar kwam niet in actie tot verandering. Ik had een relatie, maar was niet gelukkig. Ik wist niet goed hoe ik verder moest.

Door de EMDR, visualisaties, en gesprekken leerde ik meer over mezelf en kwam ik beter in mijn vel te zitten. Sindsdien zijn de vragen en situaties die ik inbreng veranderd. Mijn leven kreeg een nieuwe vorm, ik heb het roer omgegooid, ik verloor mijn werk, verloor mijn relatie, ben een opleiding gaan doen, etc. Er gebeurde veel en dat alles kon ik dragen door de ondersteuning die ik ervaarde van de therapie. 

Tijdens een sessie vertel ik eerst wat ik kwijt wil, waar ik in de afgelopen maand tegenaan gelopen ben en waar ik meer zicht op wil. Nicole spiegelt me en geeft feedback. In deze gesprekken extraheert Nicole de kern van mijn verhaal en situaties. Die nemen we mee in het tweede deel van de sessie. Dan lig ik op een massagetafel, op mijn rug, met een deken over me heen. Na een ontspanningsoefening gaan we in mijn lijf op zoek naar waar de kern van mijn verhaal resoneert. Ergens knelt het, iets gaat reageren op de woorden die Nicole spreekt. En dat bezoeken we dan en laten we los. Door deze diepgang en lichamelijk-psychische koppeling werkt de therapie op een diep niveau. 

Nu beschouw ik de maandelijkse sessies als groeimomenten. Ik wil verder leren, over mezelf, over het leven, ik wil innerlijk groeien. Nicole is hierin een soort begeleider die mij op mijn reis in mezelf vergezelt en bijstaat met gesprekken en cranio-sacrale therapie. Het is nu geen noodzaak meer, maar een vrije keuze.

Na zes jaar merk ik dat ik anders in het leven sta. Ik heb zoveel meer grond onder mijn voeten; situaties brengen me niet of veel minder uit balans, ik heb veel meer zicht op wie ik ben en hoe ik doe. Dat brengt veel innerlijke rust, zelfvertrouwen, en een gevoel van tevredenheid of geluk.

Liefs
MariekeReactie Sann:

Iedereen heeft misschien ooit wel eens een keer in zijn of haar leven een moment dat je voelt dat je intern vast zit en niet verder kan. Dit overkwam mij afgelopen jaar.

Ik schopte voor mijn gevoel tegen een deur die maar niet open ging. Ik zat zo vast in oud verdriet en pijn, een trauma dat ik nooit verwerkt had. Toen ik uiteindelijk hulp bij Nicole zocht werd ik meteen in warmte en openheid ontvangen.

Door haar manier van behandelen werk je heel snel en gericht op het probleem en voel je daarna meteen dat er intern iets anders is, al na de eerste behandeling. Je krijgt weer opnieuw zelfvertrouwen en de pijn zowel lichamelijk als mentaal verdwijnt. 

Mijn leven veranderde drastisch en kreeg een mooie nieuwe wending. Waarbij ik de kans gekregen heb, dierbarenka die lang uit mijn leven waren, opnieuw te ontmoeten. Hoe ik nu ben, kijk en voel is compleet anders en ik ervaar alles op een positievere en gelukkigere manier.

Dankzij Nicole, een geweldige lieve en bijzonder krachtige vrouw en haar mooie therapie heb ik mijn leven terug.
Ik leef weer! 

Liefs, SannReactie baas van Tharros

Ik heb een hond en hij heet Tharros. Een scheet en heerlijk baasgericht. Daar zit het probleem dan ook meteen, want hij is zo baasgericht, dat hij zich (met name op het trainingsveld) zo opwerkt naar complete hysterie, dat hij niet nadenkt maar alleen wil doen. Nu weet ik best wel dat wat je er in stopt er ook weer uit komt, dus e.e.a. zal absoluut door mij gecreëerd zijn, maar ik denk dat het ook veroorzaakt wordt door de omstandigheden die hij heeft meegemaakt in vroeg stadium.

Dat stadium is dan begonnen in de buik van zijn moeder. Zijn moeder is een prachtige robuuste teef. Eén en al alertheid en baasgerichtheid. Prachtig. Zij is bij de fokker terecht gekomen toen ze ongeveer 4 jaar was. Daarvoor had zij in de bewaking van een nachtclub gezeten (is het verhaal). Bij de fokker werd zij gedekt, maar uit dat nest is niks ter wereld gekomen. Vervolgens heeft de fokker haar nog een keer laten dekken door een andere reu. Op de echo was te zien, dat er puppen in zaten. Prachtig, maar op een gegeven moment zag dat er toch anders uit en is de fokker overgegaan tot een keizersnee. Er zijn drie levende pups uitgehaald. Eén daarvan was dus mijn Tharros. Vervolgens, omdat de pups zo klein waren is de teef er per ongeluk op twee gaan liggen en Tharros was dat lot bijna overkomen. Hij heeft het gered. Op de leeftijd van 4 á 5 weken is de fokker afgereisd naar Tsjechië en liet Tharros achter op de boerderij en ging zelf verder reizen. Dit alles heeft in mijn optiek absoluut invloed gehad op Tharros.

Bewust of onbewust heeft hij dit allemaal meegekregen. Ik kwam met Nicole in contact op de hondenclub waar ik zelf train en heb haar les gegeven. We hadden toen al afgesproken, dat ik een keer langs zou komen. Het heeft even geduurd, maar uiteindelijk was het dan zover. Ik ben bij haar geweest met Tharros. Wat een heerlijke plek en wat een invloed heeft die plek en geeft Nicole. Al na de eerste sessie kon ik in kleine dingen merken, dat Tharros er baat bij had. Hij ging verder vooruit lopen en keek net even wat minder om of ik ook wel kwam. Ook de balans was beter en op de club kon ik hem voor het eerst zover krijgen om zijn rust te nemen. Ook hier kan ik alleen maar aangeven, dat ook ik hierdoor rust kreeg, dus we hadden eindelijk een goede wisselwerking.

Nicole heeft hem 5 keer behandeld en zijn hele houding is veranderd. Hij is meer down to Earth en is minder afhankelijk. Perfect!!!

Ook Vradi is één keer behandeld door haar i.v.m. rugklachten. Zij heeft het los gemaakt, maar gaf toe dat Vradi verder geen problemen had. Hij was evenwichtig en stabiel. Dus daar zat geen probleem. De volgende dag zag ik dat zijn houding anders was, niet zo verkrampt en de dag daarna liep hij weer helemaal toppie. Ook al weer diverse keren getraind en tot op heden gaat het uitstekend.

Ben blij met je Nicole!!!!!!!!!!!Reactie Jet

Allebei mijn kinderen zijn bij Nicole onder behandeling. Beiden voor uiteenlopende materies, maar de hoofdzaak was dat zij niet lekker in hun vel zaten, zij leken wel uit balans, ook van de school kwamen er klachten van faalangst slecht functioneren, en lage resultaten. Door school werd ook vaak gewezen op de lage concentratieboog van mijn jongste dochter, en mijn oudste dochter had last van het zien van niet aardse dingen.

Na diverse bezoeken aan Nicole heb ik twee totaal in balans zijnde kids, die goed in hun vel zitten en op school de resultaten laten zien die zij in zich hebben. Kortom een wereld van verschil. Ook de thuissituatie is daardoor veel beter in harmonie en is er binnen ons gezin een natuurlijke rust ontstaan die zeer ontspannen aanvoelt. Beide kinderen willen en gaan nog steeds graag naar Nicole toe en daar zijn wij als ouders enorm blij mee.Reactie Nanette

Voor de depressieve gevoelens heb ik hulp gezocht bij Nicole.
Als ik bij Nicole binnenkom, voelt het als thuis. Het is er warm, een een fijne atmosfeer en fijne muziek zorgt voor harmonie, het is er licht en veilig en een kopje thee staat voor me klaar...

Zodra Nicole ook gaat zitten, raken we meteen aan de praat. Ze maakt aantekeningen van wat ik zeg. Soms vraagt ze meer duidelijkheid. Haar vragen zijn altijd open, sturen me niet een bepaalde kant op. Ze gaat uit van mijn kracht en van wat ik kan bereiken. Daartoe stelt ze soms ook vragen, die ervoor zorgen dat ik kritisch naar mezelf ga kijken en luisteren en mijn eigen handelen eens onder de loep neem... Inmiddels heb ik geleerd, dat als ik uitga van mijn eigen kracht, ik empathie kan opbrengen voor iedereen en alles om me heen. En dat maakt, dat ik zelf een stuk rustiger in het leven kan staan.

Na het gesprek ga ik op de behandeltafel liggen, lekker onder een warme deken, een rolkussen in mijn knieholtes. Nicole past Cranio Sacraal therapie toe en daarvoor begint ze bij mijn voeten. Ze houdt ze vast en laat de energie haar werk doen. Zo werkt ze langzaam mijn lichaam naar boven toe af, met mijn hoofd als laatste. Ondertussen ben ik in een hele diepe ontspanning terechtgekomen. Ik adem dan heel diep en soms zie ik achter mijn gesloten oogleden kleuren opdoemen. Soms val ik zelfs een beetje in slaap.

Dan pakt ze haar aantekeningen erbij en houdt ze mijn schouders vast. Ze stelt een vraag of herhaalt een zin wat ik heb gezegd tijdens ons gesprek. Dan vraagt ze me, waar ik dat voel in mijn lichaam en mijn lichaam reageert dan veelal meteen. We proberen er dan samen achter te komen, waar mijn lichaam reageert en waarom. We kijken in hoeverre het mogelijk is om het los te laten.

De sessies bij Nicole hebben me enorm geholpen om te leren uit te gaan van mijn eigen kracht en van daaruit verder het leven door te gaan. Het geeft me rust en vertrouwen.|

Dank je wel, veel liefs, NanetteReactie Sasha

In de vierde klas van de middelbare school merkte ik dat ik weinig vrienden had en me snel aan mensen irriteerde. Ik had ervaringen met vrienden die niet zo leuk waren afgelopen en hierdoor sloot ik me af van mijn omgeving. Ik had al eerder sociale problemen gehad, dat ik wel vrienden had, maar ze eigenlijk niet waardeerde en niet zag dat zij mijn echte vrienden waren en daardoor voelde ik me toch eenzaam. Ik durfde ook niemand aan te spreken en zat dus in mijn eigen kleine bubbel die ik voor mezelf had gecreëerd. Kortom ik zat niet lekker in mijn vel.

Door Nicole is dat nu veranderd. Nicole heeft me positieve energie en eigenwaarde gegeven, zodat ik meer mezelf kan zijn en mensen ook makkelijker aan kan spreken. Ik weet nu dat sociale situaties niet meer eng zijn zoals ze eerst altijd leken. Nu zijn mijn irritaties die ik eerst naar mensen had verdwenen en ik sta zelfverzekerder in het leven.

Op dit moment mag ik exposeren op mijn school en komen er mensen naar de tekeningen die ik heb gemaakt kijken. Ik ga uit met vrienden en wordt uitgenodigd voor feestjes en etentjes. Ik heb het gevoel dat ik socialer ben en meer van het leven geniet op deze manier.

Dankjewel Nicole