Nicole tijdens een behandeling

HET (Holistische Energetisch Therapie)

Vanuit holisme kijken we naar het geheel en naar de waarde die het uitoefent op het systeem. Er wordt gekeken naar de symptomen, maar ook gewerkt aan de worteloorzaken, dit zijn essentieel storingen die tot de problemen hebben geleid waar je nu tegenaan loopt. Deze kunnen in verschillende gebieden zitten: fysiek, geestelijk, energetisch of voeding en stofwisseling
Nicole test, met de biosensor, uit wat de worteloorzaken zijn, welke behandelingen en evt. toepassingen je nodig hebt en hoeveel tijd het nodig heeft om te helen. Behandelingen en toepassingen kunnen zijn: Aura Reading en Healing, Cranio Sacraal, EMDR, TR-EMi, Magnetiseren, Ascensions, African Tree Essention, Bach bloesems, kleur-, metaal- en klank therapie, vitamine, mineralen, aminozuren, diëten, bewegingsoefeningen en veranderingen van leefpatronen.Aura Reading en Healing

De aura is je uitstraling, het energieveld om je heen, je levenskracht en levensenergie. De aura is een energielichaam dat het fysieke lichaam omringt. De kleuren van de aura veranderen van kleur aan de hand van onze gedachten en gevoelens. De kleuren geven weer hoe het met je geestelijke, emotionele en fysieke gestel is. Dit is uiteraard persoonsgebonden, elke aura is uniek.
Met Aura Healing wordt de aura schoongemaakt.

Auralagen (Chakra = wiel):

aura

Wortel Chakra = rood
Is je basis Chakra; hoe sta je in het leven - ben je gegrond. Het is onze overlevingschakra, gekoppeld aan je instincten. Het gaat over de veiligheid in je zelf.

Navel Chakra = oranje
De Chakra van het gevoel; voor jezelf en voor anderen. Geef jij je gevoel de ruimte of negeer je het. En de seksualiteit wordt sterk beïnvloed door dit Chakra.

Zonnevlecht = geel
Je daadkracht, iets durven neer te zetten, ondernemen. Een negatieve houding (ondermijnt jezelf) beperkt de energie en geeft dit Chakra boosheid en frustratie.

Hart Chakra = groen
Is liefde. Hoe meer je van jezelf houdt hoe meer je kunt geven en ontvangen. Dit chakra is de verbinding tussen aarde (de onderste drie chakra’s) en de geest (de bovenste drie chakra’s).

Voorhoofd Chakra = indigo
Gaat over je overtuigingen. Je kunt soms reageren vanuit oude overtuigingen, die niet meer over het nu gaan. Het is ons denken en ons intellect wat de gevoelens onderdrukt. Het wordt ook derde oog genoemd, die zorgt voor: intuïtie, loslaten, controle, vaardigheid en acceptatie.

Kruin Chakra = ultraviolet
Gaat over bewustzijn, leren, vertrouwen, de waarheid, kracht, spiritualiteit, zelfvertrouwen, verbonden zijn met het universum. Waarover ons handelen gaat. En heeft invloed op alle andere chakra’s.
Cranio Sacraal

aura

De cranio-sacraaltherapie is ontstaan vanuit de osteopathie, maar kent sinds 1985 een explosieve ontwikkeling.

Het cranio-sacraal systeem bestaat uit de hersenen, het ruggenmerg, het dikke vlies dat daaromheen zit (dura mater) en het hersenvocht dat tussen die twee vloeit. Het geheel wordt omgeven en beschermd door de botten van schedel (cranium) en wervelkolom tot onderaan het heiligbeen (sacrum). Binnen dit systeem bevindt zich ook het zenuwstelsel.

Cranio Sacraal heeft een zelfgenezende werking op alle organen en hersenfuncties. De fysieke en emotionele spanningen (trauma’s), welke zijn opgenomen in het bindweefsel, krijgen tijdens de therapie ruimte om op te lossen en te verminderen. Tijdens de behandelingen maken we contact met je fysiek en onderbewustzijn, daarbij komt informatie vrij en komen we tot groter bewustzijn.
EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing)

EMDR is in 1989 door Francine Shapiro ontwikkeld en wetenschappelijk is bewezen dat EMDR effectief ingezet kan worden om trauma’s te verwerken, zoals: verlies, misdrijf, incest, zelfmoord, pesterijen, etc. Door deze gedachten, beelden en gevoelens stap voor stap los te koppellen en te vervangen door gewenste beelden en overtuigingen. Met eenvoudige beweging voor de ogen of door klikgeluiden van links naar rechts, zal Nicole vragen terug te gaan naar het naarste moment en wat er door je heen gaat. Er kunnen meer beelden komen of fysieke sensaties. Het zal er toe leiden dat er verandering in het beeld ontstaat en uiteindelijk de heftigheid zal afnemen.
Te allen tijde ben jij de kapitein van je eigen schip.TR-EMI (trauma release - eye movement integration)

TR-EMI is een mooie methode afgeleid van NLP, om de gevolgen van pijnlijke ervaringen te verwerken. TR-EMI werkt vanuit oogpatronen en maakt het mogelijk om ook positieve hulpbronnen te integreren.Magnetiseren

Nicole heeft krachtige handen welke tot genezing in staat zijn.